torsdag den 19. juli 2007

Ingen sukker på toppen

Det var overskriften på en artikel fra Skagen af Jeppesen fra Ekstra Bladet (Ja, sådan staver de det). Hvad han egentlig mener, fremgår ikke klart af artiklen, som lige nu kan ses her (men sikkert bliver fjernet på et tidspunkt):

http://ekstrabladet.dk/flash/jeppesen/article319376.ece

Det kan jo ikke rigtig betyde andet, end at der ikke er nogen, som går rundt og sukker på toppen (hvor det så end er. Måske toppen af Danmark=Skagen?). Men jeg har en mistanke om, at Jeppesen rent faktisk mener "INTET sukker på toppen" (ordspil på "sukkertoppen"). Det er i hvert fald en udbredt misforståelse, at det hedder "ingen sukker", hvilket man kan forvisse sig om ved en søgning på Google. Det korrekte "intet sukker" er i mindretal dér.

Det var så endnu en pind til det danske sprogs ligkiste. Men det er vel, hvad kan man forvente af en journalist på et blad, der ikke engang kan skrive sit eget navn rigtigt.


3 kommentarer:

Unknown sagde ...

Hvis bare det største problem med journalister var at de er cirka lige så gode til det Danske sprog som mig. Nej, det er meget værre end det, se selv på afskaf provinsens

Niels Søndergaard sagde ...

Der mangler noget i din kommentar, Simon. Er det det link her, du hentyder til?

http://www.afskafprovinsen.dk/

Unknown sagde ...

Det var ganske rigtigt en link til www.afskafprovinsen.dk, mere specifik denne: http://www.afskafprovinsen.dk/category/journalistik/

Som paa mystisk vis forsvandt.